• Gratis verzending vanaf € 50.-
  • Gratis advies via onze Whatsapp service

    04 / Feb / 2021

    Top 10 Valentijn cadeautips voor jezelf!

    Top 10 Valentijn cadeautips voor jezelf!
    Blog

    Februari is de maand van de liefde en binnenkort staat Valentijnsdag voor de deur, so it's time to treat yourself. Omdat jij onze Valentijn bent hebben we fantastische kortingen tot maar liefst 30% op de leukste Valentijnscadeaus. Voor ieder deel van jouw schoonheidsroutine is er iets te vinden. Van huidverzorging tot make-up en gezichtsreiniging. In deze blog voorzien we jou van de beste cadeau tips om jezelf in het zonnetje te zetten.

    Huidverzorging

    Een stralende huid is een gelukkige huid! In deze koude winterdagen is de zin om naar buiten te gaan waarschijnlijk erg gedaald en is lekker warm bij de kachel zitten een betere optie. Maar wat vind je huid hiervan? Door veel binnen zitten kan de huid sneller uitdrogen. Daarom is huidverzorging op dit moment extra belangrijk. Verwen jezelf met een paar van de beste skincare producten. Om jou op weg te helpen hebben we een paar van onze favorieten op een rijtje gezet.

    Pure Skin Balance 

    De Pure Skin Balance is speciaal gemaakt voor de drogere huid. Doordat de crème gelijk staat aan 7 glazen water, krijgt de huid meteen een extra boost. Hierdoor wordt de vochtbalans van je huid goed op weg geholpen, zelfs in de koude wintermaanden.

    Hydra Cream 

    De Hydra Cream is frisse crème die zorgt voor de optimale hydratatie van de huid. De crème voelt niet plakkerig aan en brengt veel voordelen met zich mee. Het kan namelijk gebruikt worden als dag- en nachtcrème.

    Golden Serum 

    De Golden Serum is een zachte gel die de iets vettere huid een boost geeft en zorgt voor een frisse stralende look met dank aan de gouden deeltjes in het serum. Het serum zorgt ervoor dat foundations en poeders zich niet gaan hechten aan fijne lijntjes op de huid of huidplooien. Heb jij juist een iets drogere of rijpere huid? Dan adviseren we de Magic Gold olie. Hierdoor oogt de make-up egaler en ben jij klaar om de show te stelen.

    top-10-valentijn-cadeautips-voor-jezelf-skincare.jpg

    Make-up 

    Na de huidverzorging heb jij je huid voorbereid op het echte werk. Het is nu tijd voor het leuke gedeelte, het aanbrengen van de make-up. Soms wil je gaan voor een natuurlijke look en is wellicht een beetje concealer en lipgloss genoeg. Andere dagen houd jij van een meer uitgesproken look: highlighter, eyeliner, mascara, het mag allemaal! Voor welke make-up look ga jij deze Valentijn?

    Concealer Palette Light 

    Met het vijfdelige concealer palette kun je ieder seizoen van het jaar plezier hebben van een bijpassende kleur. Met het palette kun je zorgen zoals rode vlekjes, oneffenheden en pukkeltje even van je afschuiven, zodat jij kan genieten van deze speciale dag. 

    Liquid Highlighter

    Met de Liquid Highlighter ben jij het middelpunt van de belangstelling. De highlighter is erg gepigmenteerd waardoor hij lang blijft zitten. Doordat de highlighter vloeibaar is kan hij makkelijk gemengd worden met je foundation voor een prachtige glow. De highlighter is in twee kleuren verkrijgbaar, in de kleur 01 gold en 02 parelmoer.

    Liquid Eyeliner Waterproof

    Met de Liquid Eyeliner Waterproof kun je de perfecte eye look creëren. Dankzij de puntige applicator is het makkelijk om rechte lijnen te trekken. Daarnaast blijft de eyeliner de hele dag goed zitten door de waterproof formule.

    Volume Mascara Black 

    De volume mascara geeft de wimpers de perfecte volume boost die je nodig hebt. Door het fijne borsteltje krijgt iedere wimper de aandacht die nodig is. Met de volume mascara heb jij 100% een knipoog die niemand kan weerstaan!

    Shining lipgloss

    De lipgloss heeft een koraal roze kleur met een subtiele shine, perfect voor een natural make-up look. Ook is hij altijd te combineren met een lipstick en een lipliner voor een extra touch aan jouw make-up look. Ready voor misschien wel je Valentijnskus.

    Top-10-Valentijn-cadeautips-voor-jezelf-make-up.jpg

    Gezichtsreiniging

    Na alle plezier is het helaas tijd om jouw prachtige make-up look eraf te halen en de huid te reinigen. Reiniging van de huid is heel belangrijk en voorkomt onzuiverheden. Met de BB JO Beauty Oil en de BB JO Beauty Water wordt de huid op een zachte manier gereinigd. 

    Beauty Oil 

    De Beauty Oil reinigt de huid tot diep in de poriën. Doordat de gezichtsreiniger op olie basis is, kan waterproof make-up gemakkelijk verwijderd worden.  

    Beauty Water 

    De Beauty Water is speciaal gemaakt voor de gevoelige huid. Deze zachte remover kan los gebruikt worden of in combinatie met de Beauty Oil. Met de Beauty Water kunnen overige resten van de Beauty Oil verwijderd worden, waardoor de huid weer fris aanvoelt. 

     Hopelijk hebben wij je wat inspiratie kunnen geven. Tot en met 14 februari shop je (bijna) ons gehele assortiment met 30% korting. Als je na het lezen van de cadeautips wellicht een leuk cadeau hebt uitgekozen en er nog vragen over hebt, staan wij voor je klaar. Je kan via de livechat op de webshop, Instagram, Facebook of Whatsapp 06 53 54 55 54 bij ons terecht.

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Concealer pallet
      01 / Mar / 2022

      04 / Feb / 2021

      Concealer pallet

    • Highlighter
      01 / Mar / 2022

      04 / Feb / 2021

      Highlighter

    • Foundation
      01 / Mar / 2022

      04 / Feb / 2021

      Foundation

    • How to use: de Make-up Fixer
      16 / May / 2021

      04 / Feb / 2021

      How to use: de Make-up Fixer

    • Top 5 Moederdag beauty cadeaus
      05 / May / 2021

      04 / Feb / 2021

      Top 5 Moederdag beauty cadeaus

    • Redenen waarom jouw make-up niet blijft zitten
      30 / Apr / 2021

      04 / Feb / 2021

      Redenen waarom jouw make-up niet blijft zitten

    • Tips tegen huidveroudering
      15 / Apr / 2021

      04 / Feb / 2021

      Tips tegen huidveroudering

    • De make-up trends vroeger vs. nu
      08 / Apr / 2021

      04 / Feb / 2021

      De make-up trends vroeger vs. nu

    • Make-up tips voor hangende oogleden
      01 / Apr / 2021

      04 / Feb / 2021

      Make-up tips voor hangende oogleden

    • Hoe maak je een DIY gezichtsmasker?
      24 / Mar / 2021

      04 / Feb / 2021

      Hoe maak je een DIY gezichtsmasker?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »