• Gratis verzending vanaf € 50.-
  • Gratis advies via onze Whatsapp service

    13 / Nov / 2020

    Gezichtsreiniging: onze dagelijkse reinigingsroutine

    Gezichtsreiniging: onze dagelijkse reinigingsroutine
    Blog

    Een stralende make-up look creëren op een droge of onzuivere huid? Vergeet het maar! Een prachtige make-up look begint namelijk bij de basis: de huid. Wanneer de huid straalt, zal de rest van je look volgen. Met deze 4 stappen creëer jij een gezonde en sprankelende huid, en uiteindelijk de make-up look van je dromen! 

    Jouw huid komt elke dag in aanraking met afvalstoffen en make-up. Deze factoren laten aan het eind van de dag een vuile laag achter op jouw huid. Tijdens het slapen is jouw huid daarom hard aan het werk om te herstellen, hierdoor komen afvalstoffen vrij. Deze kunnen jouw poriën verstoppen als je de huid niet goed reinigt. Door elke ochtend en avond jouw huid goed te reinigen help jij jouw huid met herstellen. Je voorkomt onzuiverheden en creëert een schone basis voor jouw huid. Wij hebben een stappenplan samengesteld die jij makkelijk kan toepassen in jouw skincare routine. 

    Stap 1: Dieptereiniging   

    De eerste stap is de huid reinigen. Dit gebeurt met de Beauty Oil, dit is een dieptereiniger. Met deze reinigingsolie reinig je de poriën en het overschot van talg in de diepere huidlaag. Gebruik deze reiniger niet rondom de ogen. Als jij een gevoelige huid hebt wordt het aangeraden om deze stap over te slaan. Masseer de Beauty Oil met je handen op het gezicht. Maak hierbij draaiende bewegingen met je vingers en werk van de onderkant naar de bovenkant van je gezicht. Maak je handen vervolgens nat met water en masseer de huid nogmaals. Verwijder de gezichtsolie door het gezicht af te wassen met water

    Stap 2: Tweede reiniging

    Nu dat de huid diep gereinigd is, is het tijd voor de tweede reiniging. Hiervoor gebruik je de Intens Cleansing Foam. Deze foam is gemaakt op waterbasis. Hiermee kan je de achtergebleven make-up resten verwijderen. Daarnaast verwijder je de oogmake-up die je bij de vorige stap nog niet verwijderd had. Deze make-up verwijder je super makkelijk, zelfs als het waterproof is! Gebruik 1 tot 2 pompjes van de Intens Cleansing Foam. Masseer deze in de huid met je handen of gebruik een wattenschijfje. Spoel de gezichtsreiniger vervolgens af met water.

    Stap 1 en 2 gezichtsreinigingsroutine

    Stap 3: Reiniging voor de make-up basis

    Om jouw reiniging compleet te maken gebruik je de Beauty Water. Deze reiniger is geschikt voor de gevoelige huid en wordt aangeraden als jij snel allergische reacties krijgt van producten. Met de Beauty Water verwijder je overgebleven resten van de Beauty Oil en Cleansing Foam. Je creëert een gladde en zachte basis voor jouw crème en primer. Breng 1-2 pompjes Beauty Water aan op een wattenschijfje en breng deze aan op het gezicht totdat deze schoon aanvoelt. Na gebruik voelt de huid glad en zacht aan en ben jij klaar met het reinigen van de huid. 

    Stap 4: Verzorging

    Nu is het tijd om de huid te verzorgen. Deze stap is onderverdeeld op basis van welk huidtype jij hebt. 

    Als jij een droge huid hebt gebruik je eerst  de gezichtscrème Pure Skin Balance. Hierna breng je een gezichtsolie aan die je laat inwerken in de huid, wij gebruiken hiervoor de Magic Gold. Gebruik altijd eerst een crème voordat je een gezichtsolie aanbrengt. Als je olie op je gezicht smeert creëer dit een vetlaagje waardoor de huid niets op waterbasis meer opneemt. Deze producten zorgen ervoor dat jouw huid extra gevoed wordt. Als laatste stap gebruik je de Magic Silky zodat de producten goed op de huid blijven liggen. 

    Bij een gecombineerde tot vette huid gebruik je als eerste de Golden serum. De zachte gel voedt de huid en zorgt voor een frisse uitstraling. Als gezichtscrème gebruiken wij de  Hydra Cream, deze crème laat geen vettige laag achter. Als laatste stap gebruik je de Magic Silky zodat alle producten goed op de huid blijven liggen.  

    Stap 2 en 3 gezichtsreinigingsroutine

    Heb geduld! Geef jouw droge of onzuivere huid de tijd om te herstellen. Wij hopen dat je met dit stappenplan jouw reinigingsroutine kan perfectioneren! Heb je nog vragen stuur ons een berichtje via onze chat op onze webshop of maak gebruik van onze WhatsApp Service (06 - 53 54 55 54). Wij helpen je graag verder!

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Concealer pallet
      01 / Mar / 2022

      13 / Nov / 2020

      Concealer pallet

    • Highlighter
      01 / Mar / 2022

      13 / Nov / 2020

      Highlighter

    • Foundation
      01 / Mar / 2022

      13 / Nov / 2020

      Foundation

    • How to use: de Make-up Fixer
      16 / May / 2021

      13 / Nov / 2020

      How to use: de Make-up Fixer

    • Top 5 Moederdag beauty cadeaus
      05 / May / 2021

      13 / Nov / 2020

      Top 5 Moederdag beauty cadeaus

    • Redenen waarom jouw make-up niet blijft zitten
      30 / Apr / 2021

      13 / Nov / 2020

      Redenen waarom jouw make-up niet blijft zitten

    • Tips tegen huidveroudering
      15 / Apr / 2021

      13 / Nov / 2020

      Tips tegen huidveroudering

    • De make-up trends vroeger vs. nu
      08 / Apr / 2021

      13 / Nov / 2020

      De make-up trends vroeger vs. nu

    • Make-up tips voor hangende oogleden
      01 / Apr / 2021

      13 / Nov / 2020

      Make-up tips voor hangende oogleden

    • Hoe maak je een DIY gezichtsmasker?
      24 / Mar / 2021

      13 / Nov / 2020

      Hoe maak je een DIY gezichtsmasker?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »