• Gratis verzending vanaf € 50.-
  • Gratis advies via onze Whatsapp service

    15 / Jan / 2021

    How to: Make-up voor beginners

    How to: Make-up voor beginners
    Blog

    Make-up is niet voor iedereen makkelijk, en al helemaal niet als je net begint met het dragen van make-up. Daarom willen wij jou helpen in de eerste stappen die jij gaat zetten met make-up. We laten je zien dat je slechts een paar producten nodig hebt om een mooie look te creëren. En, blijf tot het einde lezen, want we geven speciaal voor beginners een flinke korting.

    De start van jouw make-up look

    We starten met de concealer. Hiermee kan je donkere kringen, rode vlekjes en oneffenheden in jouw gezicht wegwerken. Wij gebruiken hiervoor het Concealer Palette. Het handige aan een palette met meerdere kleuren is dat je altijd de juiste kleur hebt voor jouw gezicht. Om wallen weg te werken heb je bijvoorbeeld een lichtere kleur nodig dan bij het wegwerken van puistjes. 

    Een concealer kan je super makkelijk aanbrengen met een concealer brush. Deze kwast is speciaal gemaakt om specifiek te werk te gaan. Zo kun je makkelijk jouw wallen wegwerken en kleine vlekjes bedekken!

    Een egale make-up basis

    Je onzuiverheden of donkere kringen zijn nu gecamoufleerd. Tijd om de huid te egaliseren met een foundation! Je kunt met de BB JO Foundation zelf bepalen hoeveel dekking jouw huid nodig heeft door het product op te bouwen. Wij brengen onze foundation het liefst aan met een foundation kwast. Breng de foundation aan in kleine ronde beweging zodat je een mooie egale finish krijgt.

    Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur foundation? Laat je dan adviseren door één van onze visagisten. Zij geven jou advies over welke kleur het beste past bij jouw huidskleur zodat jij nooit een te donkere of lichte foundation aanschaft. De BB JO Foundation bieden wij aan in 14 verschillende kleuren zodat er altijd een kleur voor jou tussen zit.

    Zo blijft jouw make-up heel de dag zitten

    Een gezichtspoeder gebruik je om jouw make-up basis vast te zetten. Als je jouw gezicht afpoedert blijven de foundation en concealer heel de dag op zijn plek zitten. Ook zorgt het ervoor dat jouw make-up look natuurlijker oogt door de matte finish die het product geeft. Breng jouw face powder super makkelijk aan met een grote poederkwast

    Het handige aan de BB JO Face Powders? Je hebt altijd een kleur die matcht met jouw foundation! De nummers foundation en face powders zijn gelijk aan elkaar, zo hoef je nooit te twijfelen welke kleur face powder bij jouw foundation past. 

    Breng kleur aan in je gezicht

    Jouw huid ziet er nu mooi egaal uit maar, er mist nu warmte en diepte in je gezicht. Daarom is de finishing touch van jouw look om kleur terug te brengen in het gezicht. Met een blush of bronzer kan je een gezonde blos in jouw gezicht creëren waardoor jouw gezicht weer een warme uitstraling krijgt. Je kan dit het beste aanbrengen met een kwast die een schuine vorm heeft. Zo kun je jouw gezicht makkelijk shapen met een bronzer of blusher. 

    Starters deal - € 24.- korting! 

    Wellicht is het veel informatie in één keer. We zetten daarom alle benodigdheden voor een basis make-up look voor je op een rijtje:

    • Concealer 
    • Foundation
    • Face powder
    • Blush of bronzer

    Zo zie je dat je met slechts 4 producten al aan de slag kunt met make-up! Om jou aan te moedigen de mooiste versie van jezelf te worden, hebben we speciaal voor beginners een Starter Kit bedacht. Met de Starter Kit krijg je maarliefst € 24.- korting. In deze starterset zit een concealer palette (light, medium of dark), een foundation, face powder en naar jouw wens een blush of bronzer. Dit alles voor slechts € 49,97 (33% korting!). Uiteraard staat ons team van visagisten voor jou klaar om jou de juiste kleuren te adviseren.

    Let op: de Starter Kit is alleen te bestellen via Whatsapp 06 - 53 54 55 54. Onze visagiste kan op deze manier direct met jou meekijken en adviseren.

    Heb je nog andere vragen over de basis make-up look of één van onze producten? Laat het ons weten en stuur ons een berichtje via onze chat op onze webshop of maak gebruik van onze WhatsApp Service (06 - 53 54 55 54). Wij helpen je graag verder!

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Concealer pallet
      01 / Mar / 2022

      15 / Jan / 2021

      Concealer pallet

    • Highlighter
      01 / Mar / 2022

      15 / Jan / 2021

      Highlighter

    • Foundation
      01 / Mar / 2022

      15 / Jan / 2021

      Foundation

    • How to use: de Make-up Fixer
      16 / May / 2021

      15 / Jan / 2021

      How to use: de Make-up Fixer

    • Top 5 Moederdag beauty cadeaus
      05 / May / 2021

      15 / Jan / 2021

      Top 5 Moederdag beauty cadeaus

    • Redenen waarom jouw make-up niet blijft zitten
      30 / Apr / 2021

      15 / Jan / 2021

      Redenen waarom jouw make-up niet blijft zitten

    • Tips tegen huidveroudering
      15 / Apr / 2021

      15 / Jan / 2021

      Tips tegen huidveroudering

    • De make-up trends vroeger vs. nu
      08 / Apr / 2021

      15 / Jan / 2021

      De make-up trends vroeger vs. nu

    • Make-up tips voor hangende oogleden
      01 / Apr / 2021

      15 / Jan / 2021

      Make-up tips voor hangende oogleden

    • Hoe maak je een DIY gezichtsmasker?
      24 / Mar / 2021

      15 / Jan / 2021

      Hoe maak je een DIY gezichtsmasker?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »