• Gratis verzending vanaf € 50.-
  • Gratis advies via onze Whatsapp service

    30 / Oct / 2020

    Halloween make-up looks: snel en eenvoudig

    Halloween make-up looks: snel en eenvoudig
    Blog

    We kunnen dit jaar Halloween natuurlijk niet groots vieren, maar dat betekent niet dat we er zelf geen klein feestje van mogen maken. Daarom hebben wij voor jou drie simpele Halloween make-up looks bedacht die jij kan creëren met een eyeliner! Zo kan jij deze makkelijk namaken voor jouw at home Halloween avond.

    De vogelverschrikker of scarecrow

    Een make-up look die makkelijk thuis te creëren is en niet super vaak voorkomt: de vogelverschrikker! Het enige wat je voor deze outfit nodig hebt is een liquid eyeliner, een blush en een geruite blouse. 

    1. Als je jouw normale make-up basis op hebt gedaan is het tijd om te beginnen. Als je een oranje toon blush hebt, is dat ideaal voor deze look! Wij hebben Blusher 105 gebruikt voor deze look. Gebruik de blush op de wangen, op de oogleden en op de neus! Tip: wees niet bang om teveel blush te gebruiken, dit creëert juist het gewenste resultaat.
    2. Een liquid eyeliner is perfect voor het tekenen van lijnen en effecten. Gebruik de eyeliner om het prikkeldraad effect te tekenen bij de ogen, neus en lippen. Gebruik bijvoorbeeld de Liquid Eyeliner Waterproof, dankzij de waterproof formule zal jouw look de hele avond blijven zitten.
    3. Als finishing touch kun je een nude lipgloss op doen en een beetje highlighter toevoegen op de plekken die je wilt accentueren. 

    Vogelverschrikker scarecrow halloween make-up look

    De kat 

    Wil jij een minder angstaanjagende look? Dan is deze look wellicht iets voor jou. ‘De kat’ is misschien wel de meest voorkomende Halloween make-up look die er is, en daarom ook de makkelijkste om te creëren. Wat heb je hiervoor nodig? Alleen een eyeliner en zwarte kleding! 

    1. Maak je op zoals je dat normaal gesproken zou doen! Je natuurlijke make-up is de basis voor deze look. 
    2. Tijd voor de ogen. Bij deze look mag een cat eye natuurlijk niet ontbreken! Een heftige winged eyeliner is daarom een must. Vergeet ook de eyeliner aan de binnenste ooghoeken niet! Dit is essentieel om de perfecte cat eyes te creëren. 
    3. De volgende stap is het tekenen van de neus en snorharen. Met de eyeliner volg je de rondingen van jouw eigen neus. Het bovenste gedeelte kan je daarna een beetje hoekig maken. Vergeet ook de verbinding tussen jouw lippen en neus niet te leggen!
    4. Als laatste stap is het tijd voor de lippen. Om van jouw look één geheel te maken, gebruik je dezelfde eyeliner ook op je lippen. Kleur alleen jouw bovenste lip in en krul de mondhoeken een beetje omhoog. 


    Cat kat make-up look halloween

    The Joker

    jij toch minder neutraal gaan deze Halloween en al jouw trucjes uit de kast halen? Dan is de joker iets voor jou! Deze look is super snel gecreëerd en ziet er toch ingewikkeld en indrukwekkend uit!

    1. Wil je een mooie joker look creëren, doe dan een foundation, concealer en gezichtspoeder op. Wil je er onverzorgd en minder perfect uitzien? Laat dan deze stap gerust liggen.
    2. Voor deze look heb je gekleurde oogschaduw nodig. Een groene oogschaduw om jouw wenkbrauwen mee in te vullen en een paarse oogschaduw voor de ogen. Dit mag zo rommelig of netjes als je zelf wilt!
    3. De eyelineris belangrijk in deze look! Hiermee teken je de J van Joker onder jouw oog en kan je ook nog andere teksten toevoegen. Als je jouw look toch iets netter eruit wilt laten zien dan kan je altijd een winged eyeliner toevoegen!
    4. De rode lippenstift. Dit is de laatste stap voor de joker look. Breng een rode lipstick aan en veeg deze uit in een glimlach over jouw gezicht (net zoals hij in de films doet). Deze stap kan je natuurlijk weer zo mooi en netjes eruit laten zien als jij dat zelf wilt. 

    The Joker make-up look clown

    Voor welke look ga jij deze Halloween? Heb jij vragen over deze make-up looks of over een van onze producten? Stuur een appje naar onze gratis Whatsapp-service (06 - 53 54 55 54)!

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Concealer pallet
      01 / Mar / 2022

      30 / Oct / 2020

      Concealer pallet

    • Highlighter
      01 / Mar / 2022

      30 / Oct / 2020

      Highlighter

    • Foundation
      01 / Mar / 2022

      30 / Oct / 2020

      Foundation

    • How to use: de Make-up Fixer
      16 / May / 2021

      30 / Oct / 2020

      How to use: de Make-up Fixer

    • Top 5 Moederdag beauty cadeaus
      05 / May / 2021

      30 / Oct / 2020

      Top 5 Moederdag beauty cadeaus

    • Redenen waarom jouw make-up niet blijft zitten
      30 / Apr / 2021

      30 / Oct / 2020

      Redenen waarom jouw make-up niet blijft zitten

    • Tips tegen huidveroudering
      15 / Apr / 2021

      30 / Oct / 2020

      Tips tegen huidveroudering

    • De make-up trends vroeger vs. nu
      08 / Apr / 2021

      30 / Oct / 2020

      De make-up trends vroeger vs. nu

    • Make-up tips voor hangende oogleden
      01 / Apr / 2021

      30 / Oct / 2020

      Make-up tips voor hangende oogleden

    • Hoe maak je een DIY gezichtsmasker?
      24 / Mar / 2021

      30 / Oct / 2020

      Hoe maak je een DIY gezichtsmasker?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »