• Gratis verzending vanaf € 50.-
  • Gratis advies via onze Whatsapp service

    08 / Apr / 2021

    De make-up trends vroeger vs. nu

    De make-up trends vroeger vs. nu
    Blog

    In deze blog stappen we in onze tijdmachine en gaan ongeveer 5 jaar terug in de tijd. Hoe zag de make-up wereld er in 2016 uit? En hoe maakten wij ons toen op? Maar het belangrijkste is, hoe we onze make-up technieken in 2021 hebben verbeterd. Lees snel verder en ontdek of jij bent vastgelopen in de tijd of met alle trends mee gaat!

    Wat is het grootste zichtbare verschil?

    2021 is vergeleken met 2016 het tijdperk van all natural glam, er wordt minder foundation aangebracht en de wenkbrauwen ogen natuurlijker. Ook is highlighter nu een hack om je gezicht een natuurlijke glow te geven. 2016 was daarentegen het tijdperk van full coverage glam. Een goede laag matte foundation op het gezicht en een dikke laag concealer onder de ogen om onzuiverheden te verbergen was toen de trend.

    Foundation vroeger vs. nu

    Zoals eerder al werd aangegeven wordt er nu veel minder foundation gebruikt dan vroeger. Door minder foundation te gebruiken krijg je niet de full face make-up look en daar gaat het juist om. Nu wilt men er juist glowy en natural uitzien. Maar hoe breng je dan jouw foundation aan om deze look voor elkaar te krijgen?  Begin met de BBJO Foundation, breng een paar pompjes aan op de rug van je hand. Neem daarna de BBJO Liquid Highlighter en breng een kleine druppel aan. Meng dit vervolgens met je foundation en voilà je hebt je foundation nu een glow boost gegeven. Ready to look fancy!

    Wenkbrauwen vroeger vs. nu

    Ook de wenkbrauwen zijn een metamorfose ondergaan. De dikke, hoekige ingekleurde wenkbrauwen zijn nu verleden tijd. In 2021 worden de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk gemaakt en vaak alleen bijgewerkt met een wenkbrauw gel. Met de BBJO Eyebrow Corrector ga jij helemaal met de tijd mee. Pomp een speldenknopje op de rug van je hand of breng het aan op een wattenschijfje. Met het meegeleverde wenkbrauw penseel is het super makkelijk om een mooie, natuurlijke wenkbrauw te creëren. Begin  halverwege de wenkbrauw zachtjes met het aanbrengen van de gel en maak de vorm steeds iets intenser tot het einde van de wenkbrauw. Wanneer jouw penseel niet meer zoveel gel afgeeft, breng je de Eyebrow Corrector aan op de binnenkant van je wenkbrauwen.

    Concealer vroeger vs. nu

    Concealer wordt vooral gebruikt om donkere kringen onder de ogen te verbergen. Daarnaast wordt het ook gebruikt om onzuiverheden te camoufleren. Vroeger was het een trend om concealer in een driehoek in te kleuren en onder de ogen aan te brengen. Nu kan dat natuurlijk niet meer, we leven in het tijdperk van less is more. Om deze reden wordt de concealer nu alleen aangebracht onder de binnenste en buitenste ooghoeken. Met de BBJO Concealer Palette en de BBJO Brush 15 kan jij nu aan de slag gaan met het aanbrengen van concealer!

    Blush vroeger vs. nu

    In 2016 werd blush over het algemeen niet zo vaak gebruikt. De blush moest toen plaats maken voor het contouren van de jukbeenderen. Nu is het excessieve gebruik van de bronzer flink teruggeschroefd om weer plaats te maken voor de blush. Met de BBJO Blusher kun jij ervoor zorgen dat je de mooiste wangen hebt!

    Ben jij na het lezen van deze blog weer up-to-date en wil je de juiste producten in huis halen om te beginnen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Als je nog vragen hebt staan wij voor je klaar. Je kunt via de livechat op de webshop, Instagram, Facebook of Whatsapp 06 53 54 55 54 bij ons terecht.

     

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Concealer pallet
      01 / Mar / 2022

      08 / Apr / 2021

      Concealer pallet

    • Highlighter
      01 / Mar / 2022

      08 / Apr / 2021

      Highlighter

    • Foundation
      01 / Mar / 2022

      08 / Apr / 2021

      Foundation

    • How to use: de Make-up Fixer
      16 / May / 2021

      08 / Apr / 2021

      How to use: de Make-up Fixer

    • Top 5 Moederdag beauty cadeaus
      05 / May / 2021

      08 / Apr / 2021

      Top 5 Moederdag beauty cadeaus

    • Redenen waarom jouw make-up niet blijft zitten
      30 / Apr / 2021

      08 / Apr / 2021

      Redenen waarom jouw make-up niet blijft zitten

    • Tips tegen huidveroudering
      15 / Apr / 2021

      08 / Apr / 2021

      Tips tegen huidveroudering

    • De make-up trends vroeger vs. nu
      08 / Apr / 2021

      08 / Apr / 2021

      De make-up trends vroeger vs. nu

    • Make-up tips voor hangende oogleden
      01 / Apr / 2021

      08 / Apr / 2021

      Make-up tips voor hangende oogleden

    • Hoe maak je een DIY gezichtsmasker?
      24 / Mar / 2021

      08 / Apr / 2021

      Hoe maak je een DIY gezichtsmasker?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »