• Gratis verzending vanaf € 50.-
  • Gratis advies via onze Whatsapp service

    16 / Jun / 2020

    De BB JO make-up kwasten handleiding

    De BB JO make-up kwasten handleiding
    Blog

    Met achttien penselen in ons assortiment kunnen we ons goed voorstellen dat je je afvraagt welke kwast waarvoor is. Elke kwast heeft een eigen toepassing en geeft een ander resultaat. Het is dus niet heel gek als jij (nog) niet weet waarvoor je welke kwast gebruikt. Lees snel onderstaande handleiding, we leggen het je graag uit! Voor alle penselen geldt: ze bestaan uit zachte synthetische haren, zijn dierproefvrij en bevatten geen dierlijke bestanddelen.

    Brush 01

    Brush 01 is een grote make-up kwast welke geschikt is voor het afpoederen van je gezicht. De grootte van het penseel maakt het makkelijk om grote oppervlaktes in één keer af te poederen. Denk bijvoorbeeld aan het poederen van je wangen of voorhoofd. Brush 01 is te gebruiken voor zowel losse als compacte poeders.

    Brush 02

    Ook dit penseel gebruik je voor het afpoederen van je gezicht. Je brengt jouw Face Powder met Brush 02 aan op de kleine oppervlaktes van je gezicht. Brush 02 is dus een zogenoemde small powder brush en is kleiner dan Brush 01.

    Brush 03

    Deze make-up kwast gebruik je voor het aanbrengen van een bronzer. De haartjes van het penseel staan luchtig op elkaar, wat ervoor zorgt dat de bronzer subtiel over het gezicht kan worden aangebracht. Het resultaat is een subtiele bronze look en geen harde lijnen.

    Brush 04

    Brush 04 is bedoeld voor het aanbrengen van je foundation. De licht ronde vorm van de haren zorgen ervoor dat foundation mooi egaal op het gezicht kan worden aangebracht. De grootte van het penseel is perfect om grote oppervlaktes te voorzien van foundation.

    Brush 05

    Wil je foundation op specifieke plekken op je gezicht aanbrengen? Gebruik dan Brush 05. Dit penseel heeft, in tegenstelling tot Brush 04, een vlakke bovenkant en is daarnaast kleiner. Hierdoor kun je op specifieke plekken je foundation aanbrengen. De haren van het penseel staan losjes bij elkaar waardoor je een liquid foundation luchtig kunt aanbrengen.



    Brush 06

    Brush 06 is een allrounder. De vorm en stand van de haren maakt de kwast voor veel doeleinden geschikt. Vloeibare producten zoals een crème, primer, correctorof foundation zijn eenvoudig aan te brengen. Wanneer je meerdere producten met deze kwast aanbrengt, vergeet deze dan niet regelmatig schoon te maken.

    Brush 07

    Het aanbrengen van een blush doe je met Brush 07. De schuine vorm van de haren zorgen ervoor dat je de blush tegen het jukbeen aan kunt zetten. Dit creëert een optisch smaller gezicht en is dus ideaal voor het shapen van je gezicht.

    Brush 08

    Brush 08 is een contour penseel. Het penseel is voornamelijk bedoeld voor het aanbrengen van een vloeibare of cream contour. De vlakke top van de haren staan luchtig bij elkaar. Dit maakt het makkelijk om je contour mooi aan te brengen en goed uit te kunnen blenden voor een subtiele schaduw.

    Brush 09

    Oogschaduw aanbrengen doe je met diverse penselen, een daarvan is Brush 09. De haren van het penseel staan dicht bij elkaar wat erin resulteert dat je heel specifiek te werk kunt gaan. Het penseel is ideaal voor het aanbrengen van oogschaduw in de plooi van je oog. Hiermee creëer je diepte in je oogschaduw look.



    Brush 10

    Je begint jouw oogschaduw look met het aanbrengen van een basiskleur over het gehele ooglid. Met Brush 10 breng je oogschaduw aan op een groter oppervlakte.

    Brush 11

    Een kwast zoals Brush 11 gebruik je voor het aanbrengen van zowel liquid als poeder highlighter. De haren van het penseel staan luchtig bij elkaar, hierdoor kun je de highlighter subtiel aanbrengen. Een mooie glow gegarandeerd!

    Brush 12

    Brush 12 is een smalle ronde blending brush voor je oogschaduw. De haartjes staan dicht bij elkaar en zijn dus stevig, dit zorgt ervoor dat je de oogschaduw mooi kunt blenden. Het blenden van oogschaduw is de sleutel tot een mooie oog look!

    Brush 13

    Met dit penseel breng je oogschaduw in de buitenste hoek van het oog aan. Door in die hoek een donkerdere kleur aan te brengen creëer je diepte en maakt je je oog optisch groter.

    Brush 14

    De laatste oogschaduw kwast in ons assortiment is Brush 14: een ovaal oogschaduw penseel waarbij de haartjes dicht bij elkaar staan. Hiermee breng je de oogschaduw onder het oog aan in een scherpe lijn. Door oogschaduw aan de onderkant van je oog toe te voegen maak je van je oog look een mooi geheel. Wil je alle benodigdheden hebben om een prachtige oogschaduw look te maken? Bekijk dan onze oogschaduw set.

    Brush 15

    Met dit penseel breng je eenvoudig concealer aan. Doordat de haartjes van het penseel dicht bij elkaar staan en stevig zijn, kun je specifiek te werk gaan. Dit is fijn voor het concealen onder de wenkbrauw en bijvoorbeeld het afwerken van je oogschaduw. De brush is geschikt voor zowel liquid als cream concealers.


    Brush 16

    Het penseel heeft smalle schuine haartjes waarbij de haartjes ook erg dicht op elkaar staan. Dit maakt het penseel stevig en dus perfect om rechte lijnen mee te trekken. Brush 16 gebruik je dan ook voor het aanbrengen van Eyelinerof Eyebrow Corrector.

    Brush 17

    Een lipstick of -glossbreng je nauwkeurig aan met Brush 17. Dit smalle penseel heeft haartjes die dicht op elkaar staan en dus stevig aanvoelt. Dit is ideaal om je lipproducten met precisie aan te kunnen brengen.

    Brush 18

    Wellicht heb je dit borsteltje eerder gezien, en dat is niet gek, want wij vinden het een echt must have! Met het borsteltje zorg je ervoor dat jouw wenkbrauwen mooi in model zijn geborsteld voordat je een product aanbrengt.

    Nu je weet waar elk penseel voor gebruikt wordt, is het hopelijk makkelijker om in te schatten welke penselen jij nodig hebt. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze blog? Laat het ons weten en stuur ons een berichtje via onze chat op onze webshop of maak gebruik van onze WhatsApp Service (06 - 53 54 55 54). Wij helpen je graag verder!

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Concealer pallet
      01 / Mar / 2022

      16 / Jun / 2020

      Concealer pallet

    • Highlighter
      01 / Mar / 2022

      16 / Jun / 2020

      Highlighter

    • Foundation
      01 / Mar / 2022

      16 / Jun / 2020

      Foundation

    • How to use: de Make-up Fixer
      16 / May / 2021

      16 / Jun / 2020

      How to use: de Make-up Fixer

    • Top 5 Moederdag beauty cadeaus
      05 / May / 2021

      16 / Jun / 2020

      Top 5 Moederdag beauty cadeaus

    • Redenen waarom jouw make-up niet blijft zitten
      30 / Apr / 2021

      16 / Jun / 2020

      Redenen waarom jouw make-up niet blijft zitten

    • Tips tegen huidveroudering
      15 / Apr / 2021

      16 / Jun / 2020

      Tips tegen huidveroudering

    • De make-up trends vroeger vs. nu
      08 / Apr / 2021

      16 / Jun / 2020

      De make-up trends vroeger vs. nu

    • Make-up tips voor hangende oogleden
      01 / Apr / 2021

      16 / Jun / 2020

      Make-up tips voor hangende oogleden

    • Hoe maak je een DIY gezichtsmasker?
      24 / Mar / 2021

      16 / Jun / 2020

      Hoe maak je een DIY gezichtsmasker?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »